2016-11-24 01:26:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Jó passzban van

Napi horoszkóp november 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ön pedig végre nyugalmat talál. Most az érzelmei állnak a középpontban. Talán még szentimentálissá is válhat. Ebben semmi rossz nincs, mások nagyon is rokonszenvesnek fogják találni a kedves megnyilvánulásait. Főleg a párja lesz hálás a gyengédségéért.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A szerelem, a boldogság és az érzékiség kerül most előtérbe. Töltsön minél több időt a párjával! Ha ön egyedülálló, akkor este az ismerősei bemutathatnak önnek valakit, aki rögtön meghódítja a szívét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bosszantó félreértésekkel indul a nap, feszültségek jelentkezhetnek szinte bármelyik kapcsolatában. A legjobb, amit tehet, hogy lazán veszi a dolgokat. A döntési helyzetekben inkább az eszére hallgasson, mint a szívére, mert az érzései most tévútra terelhetik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ez lesz a hét legjobb napja. Egy barátságos szó, vagy mosoly most nagy hatással lehet önre, és nagy ajándékot jelenthet másoknak is. Valaki a segítségét kéri egy bonyolult üggyel kapcsolatban, és hálás lesz önnek az önzetlen támogatásért.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az előző napokban körvonalazódó változások most már egyértelművé válnak. Próbáljon rugalmasan viszonyulni a körülményekhez. Nehéz döntést kell hoznia, beszélje át a problémáit a párjával!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bár ma semmi kedve a munkához, mégis bizonyítania kell a rátermettségét. Még egy kicsit koncentráljon, feszítse meg magát, ennek meg lesz a kézzel fogható eredménye. Az estét már nyugalomban, kikapcsolódással töltheti.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ez a nap fárasztó lesz ugyan, de lehetőséget ad a hivatásában az előrelépésre. Minden esetre ma semmit sem kap ajándékba. Ez azt is jelenti, hogy minden tudását, és képességét bizonyítania kell. Jó érzés lesz azonban, ha utána látja majd, hogy sikerült megoldania egy nehéz feladatot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma a család kerül a középpontba, ha valakinek valami nyomja a szívét, ön azonnal a segítségére siet. Gyorsan megtalálja a megoldást a problémákra. Jó passzban van, így a sikerre sem kell sokáig várnia.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A helyes úton jár, de szüksége lenne egy kis pihenésre is, mert egy kicsit bizonytalanul áll a lábán. Figyeljen jobban az egészségére! Anyagilag fellélegezhet egy kicsit, sikerül a legsürgősebb számlákat, tartozásokat rendeznie.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma ne hozzon döntéseket megérzései alapján, gondoljon át mindent racionálisan még egyszer. Szívesen áll ki másokért, és örül, ha segíteni tud, de azért húzza meg a határokat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A szerencse most ön mellett áll, ám kisebb kudarcok miatt hajlamos hamar pesszimistává válni. Pedig a türelmetlenségével nem gyorsítja fel a dolgokat, épp ellenkezőleg, megnehezíti a helyzetet!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez egy csodálatos konstelláció a szerelemhez! Egy régi ismeretségből most nagy szenvedély alakulhat, talán mindig is érezték, hogy többet jelentenek egymásnak… Fogadja el azt, amivel meg szeretnék ajándékozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: